Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nečakaný ZVRAT! Dá Angelina Bradovi ešte šancu?
Zdielať na

Nečakaný ZVRAT! Dá Angelina Bradovi ešte šancu?

Rozchod najslávnejšieho páru šoubiznisu možno nebude až taký horúci. Zatiaľ čo Angie jazdí s deťmi po svete, osamotený Brad trpí a nesmie svoje ratolesti ani vidieť. Zdá sa však, že Jolie trošku vychladla a dostala rozum. Začala sa s manželom zase rozprávať. Čo obmäkčilo jej chladné srdce?

To sú zase zvraty. Celá Amerika je na nohách kvôli výletu Angeliny do Kambodže, na ktorej ju sprevádzal neznámy muž. Všetci súcitia s Bradom, ktorý bez detí veľmi trpí. Možno ale srdce jeho manželky nie je z kameňa, a možno si v cudzine oddýchla a vyčistila si hlavu.

Nech je ako chce, začala s Bradom zase hovoriť. Dohodli sa, že rozvod poriešia v kľude. Ale predovšetkým mu dovolila opäť vídať deti. S Maddoxom a Paxom sa už stretol a vyzeral šťastne a spokojne. Po divokom rozchode a boji o opatrovníctvo sa tak rozbúrené vody upokojili. 

Vojna o deti sa asi konať nebude a títo dvaja sa pravdepodobne dokážu dohodnúť. Však už bolo na čase! Pohľad na smutného Pitta sa nepáčil nikomu. S ich zblížením vyvstáva otázka, či sa slávne duo bude zbližovať ďalej...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie