Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Angelina prvýkrát o rozvode. Vždy budeme rodina, povedala so slzami v očiach
Zdielať na

Angelina prvýkrát o rozvode. Vždy budeme rodina, povedala so slzami v očiach

Herečka a režisérka Angelina Jolie prvýkrát pred kamerami prehovorila o ťažkom rozpade manželstva s Bradom Pittom. Hollywoodska hviezda aktuálne v Kambodži propaguje svoj nový film. Rozhovor poskytla britskej stanici BBC.

"Nechcem o tom veľmi hovoriť. Bolo to mimoriadne ťažké obdobie. Ale my sme rodina. Vždy budeme," povedala so slzami v očiach.

Posledná kvapka

Angelina Jolie (41) podala žiadosť o rozvod vlani v septembri. S Pittom od začiatku bojovala o výsostné opatrovníctvo ich šiestich detí.

Poslednou kvapkou mal byť údajný incident na palube súkromného lietadla, kedy mal Pitt napadnúť ich najstaršieho syna Maddoxa, ktoré si Jolie adoptovala práve v Kambodži. 

Teraz sa zameriava iba na svoje deti. Chce s nimi cestovať po svete a objavovať nové veci. Praje si, aby boli šťastné a spokojné. "Chcem im ukázať, aké majú možnosti. Môžu robiť čokoľvek, čo si budú priať. Zaslúžia si vidieť pravé farby sveta a nie byť len v hollywoodskom väzení, kde by nemohli žiť normálny život," dodala šesťnásobná matka.

Pozrite si celý rozhovor, ktorý zverejnila stanica BBC:

"Som za to, aby sme našli spoločnú cestu. Táto situácia nás robí silnejšími a sme si bližší," povedala Jolie. Pravdepodobne tým ale nemyslela Pitta, ktorý si už za Angelinu našiel náhradu. Po jeho boku stojí blonďatá kráska a dcéra Goldie Hawn, Kate Hudson.

Nezaháľa ani samotná Jolie, ktorá mala šťastie nájsť v náručí herca a speváka Jareda Leta. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie