Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Adoptovala Angelina svojho prvého syna ilegálne?
Zdielať na

Adoptovala Angelina svojho prvého syna ilegálne?

Angelinu Jolie v poslednej dobe naozaj nikto nešetrí. Svet jej zazlieva odkopnutie manžela Brada Pitta. Teraz sa na ňu sype ďalšia nepríjemná vec. Herečka mala sfalšovať dokumenty, aby si mohla adoptovať svojho syna Maddoxa. Jeho biologický otec poslal Angie drsný odkaz.

Charitatívny pracovník z Kambodže tvrdí, že je biologickým otcom dnes už pätnásťročného Maddoxa, na ktorého má plné právo. Podľa všetkého ho donútili zmeniť meno v rodnom liste chlapca.

Agent Angeliny Jolie, ktorý má na starosti adopcie, je odsúdený na osemnásť mesiacov odňatia slobody za to, že pomerne často falšovať dátumy a miesta narodenia detí, aby sa čo najskôr dostali do amerických rodín.

Herečka síce tvrdí, že o ničom nevie a nikdy by zákon neobišla, ale biologický otec Maddoxa jej poslal drsný odkaz: "Bol by som rád, keby sa do Kambodže nevracala," povedal.

Najstaršieho syna Angie adoptovala v roku 2003 ako prvého z jej šiestich detí. V tom čase bola manželkou Billyho Boba Thortona. Od tej doby Kambodžu pravidelne navštevuje aj so svojimi deťmi. Je možné, že sa dlhšiu dobu v rodnej krajine svojho syna neukáže.

Súvisiace články

Najčítanejšie