Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Škandál samozvanej svätice Angeliny Jolie. Kšefty s TÝMTO vrahom!
Zdielať na

Škandál samozvanej svätice Angeliny Jolie. Kšefty s TÝMTO vrahom!

Hollywoodska herečka Angelina Jolie (41) sa rozhodla kúpiť kúsok džungle v Kambodži. K prvému pozemku, ktorý má rozlohu 7,5 hektárov, pridala aj ďalší kus pôdy. Ten ju stál niekoľko desiatok tisíc eur. Jolie sa pasuje do úlohy spasiteľky a ochrankyne tých, ktorí to potrebujú. Pozemok ale kúpila od muža s menom Ta Tith, ktorý je bývalým veliteľom Červených Khmérov. Obvinili ho z ohavného činu. Pred štyridsiatimi rokmi zavraždil počas kambodžskej genocídy viac ako pol milióna ľudí.

Angelina si kúpila v rodnej krajine svojho najstaršieho syna Maddoxa pozemok. "Rozhodli sme sa, že ponuku prijmeme," povedal Ta Tith, ktorého obvinili z masovej vraždy. Jolie si nechala v džungli postaviť rozprávkové útočisko pre seba a svoju rodinu, píše Daily Mail.

Herečka už v roku 2002 investovala do pôdy v Kambodži. Podľa jej slov si miesto aj obyvateľov zamilovala. "Sme radi, že Angelina je tu s nami. Vždy, keď sme s ňou hovorili, bola mimoriadne priateľská," povedal muž, ktorý slúži pod Ta Tithom a ktorý o ňom tvrdí, že je to dobrý človek.

​Pozemok sa nachádza vedľa silne stráženého územia. Jolie je veľvyslankyňou dobrej vôle. Zdá sa, že herečka sa po rozpade manželstva s Bradom Pittom, nezaháľa. Dovolenkové sídlo, ktoré si nechala postaviť, má v pláne využívať pomerne často. Možno práve aj kvôli Maddoxovi, ktorý by nemal zabudnúť, kde sa narodil.

Súvisiace články

Najčítanejšie