Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prachařovej to s mužmi nevychádza. Koľkokrát bola vlastne NEVERNÁ?!
Zdielať na

Prachařovej to s mužmi nevychádza. Koľkokrát bola vlastne NEVERNÁ?!

Niekoľko vzťahov, ale všetky totálne zničené. Taký je milostný život českej modelky Agáty Prachařovej, ktorú po štyroch rokoch manželstva opustil herec Jakub Prachař.

Agáta bola svojho času veľkou mediálnou hviezdou. Všetci muži sa o ňu bili. Ibaže sláva je vrtkavá a ako to už chodí, jej hviezda zhasla. Modelka sa dala na podnikanie. Najväčší záujem o ňu bol v čase, keď sa stala druhou vicemiss v roku 2005. 

Namiesto kamarátky milenec

Podľahli jej muži, ktorí nosia kopačky a v rukách držia hokejky. Prachařová randila s hokejistom Jiřím Hudlerom, ktorého podedila po inej modelke, Simone Krainovej. Keď videla ich spoločné fotky, prirovnala topmodelku k jeho matke. Z modeliek sa stali rivalky, ktoré si nemohli prísť na meno. 

Agáta mala v posteli slávne mená ako Jaromír Jágr či Leoš Mareš. V roku 2015, keď už oficiálne patrila Jakubovi, sa zbalila a odišla za hokejistom Jiřím Tlustým za oceán. Manželovi ale tvrdila, že ide za kamarátkou. Pár sa cez to preniesol, ale po tom, čo pred pár týždňami prišiel na scénu fotograf Dereck Hard, ich životy sa otočili naruby. 

Umelec sa do Prachařovej zamiloval, a tá mu na oplátku mala sľúbiť spoločný život. Agáta ale tvrdí, že je to celé výmysel a tak rýchlo zverejnila informáciu, že je tehotná. Krízu sa už ale zažehnať nepodarilo. Vyzerá to tak, že Agáta zase ostane sama. Zo vzťahu s hokejistom Miroslavom Dopitom má syna Kryšpína. 

Súvisiace články

Najčítanejšie