Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Priznanie milenca Diany. Je alebo nie je otcom princa Harryho?
Zdielať na

Priznanie milenca Diany. Je alebo nie je otcom princa Harryho?

Po dlhšom čase sa opäť rozvírila debata o tom, či je otcom princa Harryho (32) skutočne Charles (68) alebo nie. V hre je totižto stále bývalý milenec Diany (✝36) James Hewitt (58). Týmto domnienkám nahrával aj fakt, že bývalý vojak zdieľa so synom zosnulej princeznej výraznú podobu.

Hewitt sa objavil v austrálskom programe Sunday Night a na priamu otázku moderátorky, či je otcom princa Harryho, odpovedal jednoznačne. "Nie, nie som," povedal. Dodal, že táto téma dobre predáva noviny.

Jeho slovám nahráva aj fakt, že sa s Dianou spoznal až v roku 1986, kedy mal Harry už dva roky. Oboch synov tragicky zosnulej princeznej učil jazdiť na koni. Vzájomná podoba Harryho a Jamesa sa však médiám hodila a ryšavého Hewitta bez ohľadu na skutočnosť označovali ako potencionálneho otca. 

​"Pre neho to musí byť nepríjemnejšie než pre mňa, je mi ho úprimne ľúto," zdôveril sa Hewitt. Ten si však pre otvorené spovede a napísanie knihy o intímnom vzťahu s Dianou vyslúžil prezývku krysa. V roku 2003 sa napríklad snažil predať za 10 miliónov libier 64 súkromných listov z obdobia ich tajného vzťahu, ktorý trval päť rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie