Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monacká princezná je štvornásobnou babičkou
Zdielať na

Monacká princezná je štvornásobnou babičkou

Kniežací dvor oslavuje nový prírastok do rodiny. Najmladší syn princeznej Caroline (60) Pierre Casiraghi (29) a jeho manželka Beatrice Borromeo (31) sa stali rodičmi. Narodil sa im synček, ktorého meno nie je zatiaľ známe.

Staršia sestra kniežaťa Alberta II. (58), ktorý sa stal pred troma rokmi otcom dvojičiek, je už štvornásobnou babičkou, píše Hello Magazine. Jej syn Andrea (32) má s manželkou Tatianou (33) syna Sashu (3) a dcéru Indiu (1). Carolinina dcéra Charlotte (30) má s francúzskym komikom Chadom (45) syna Raphaela, ktorý sa narodil v roku 2013.

Monacká princezná Caroline má okrem detí z druhého manželstva ešte dcéru s tretím manželom, nemeckým princom Ernstom Augustom von Hannover. Princezná Alexandra tento rok oslávi 18 rokov. 

Pierre Casiraghi a Beatrice Borromeo sa zosobášili v roku 2015. Stretli sa na vysokej škole v Miláne v roku 2008. Vnuk monackej kňažnej Grace Kelly študoval ekonómiu a riadenie podniku. O rok neskôr sa stal majoritným akcionárom stavebnej firmy, ktorý v roku 1984 založil jeho otec. Ten však nešťastne zomrel na pretekoch motorových člnov.

​Novinárka a televízna moderátorka Beatrice pochádza zo starobylého šľachtického rodu. Jej vlastná rodina vlastní väčšinu Boromejských ostrovov a množstvo nehnuteľností a pozemkov v Lombardii, Piemonte a Miláne. Vyštudovala právo na univerzite v Miláne a žurnalistiku na Kolumbijskej univerzite v New Yorku.

Hello Magazine

Súvisiace články

Najčítanejšie