Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Elvisova dcéra sa rozvádza s pedofilom
Zdielať na

Elvisova dcéra sa rozvádza s pedofilom

Desať rokov žila dcéra legendárneho Elvisa Presleyho (†42) Lisa Marie (49) s pedofilom. O manželových zvrátenostiach sa dozvedela len nedávno. Uprostred rozvodovej bitky v jeho počítači našla nevhodné fotky detí.

"Bola som v šoku, desí ma to a dvíha sa mi z toho žalúdok," napísala Lisa Marie v prehlásení, ktoré ukázala rozvodovému súdu. Jej manžel, hudobník Michael Lockwood (55), s ktorým žije oddelene už od júna, je podľa nej nebezpečný pedofil.

Ich osemročné dvojičky, Finley a Harper, skončili v opatere sociálky. Polícia momentálne vyšetruje 80 diskov a pamäťových kariet z Lockwoodovho počítača. Polícia tvrdenie zatiaľ nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

​Boj medzi manželmi ale nestojí iba na tvrdení, že jej manžel je pedofil. Bojujú o starostlivosť dcéry a nemalý majetok. Dcéra legendársneho speváka má majetok v hodnote niekoľkých desiatok miliónov dolárov. S tým však Lisa Marie nesúhlasi a tvrdí, že ju v minulosti o peniaze obrali manažéri a ona je rada, že vôbec zvláda platiť právnikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie