Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kráľ rokenrolu opäť ožil! Elvis Presley hviezdi v meste hriechu
Zdielať na
Showbiznis

Kráľ rokenrolu opäť ožil! Elvis Presley hviezdi v meste hriechu

V americkom meste hriechu Las Vegas vládne v týchto dňoch kráľ! Exhibícia vo vychytenom kasíne hostí artefakty Elvisa Presleyho.

Ide o prvú výstavu, ktorá sa koná mimo jeho rodného mesta Memphis. Viac ako tristo predmetov pripomína život kráľa rock ´n´ rollu.

Návštevníci si pripomenú jeho začiatky v rodnom meste, či časy v americkej armáde. Neopomenuté budú i časy jeho hudobných a filmových klenotov.

Na otvorení prestrihla pásku vdova po americkej ikone, sama Priscilla Presley. Prišla s ňou aj ich spoločná dcéra Lisou Marie.

ISIFA

V Las Vegas vládne kráľ Elvis Presley:

Kráľ Elvis

Elvis Aaron Presley sa narodil 8. januára 1935 v meste Tupelo v Mississippi. Ako dvadsaťjedenročný vydal prvý singel s názvom That´s all right a upísal sa spoločnosti RCA records. Práve z tejto spolupráce vzišlo niekoľko najväčších Elvisových hitov, napríklad Love me tender či Hound Dog.

A keď sa objavil v známych šou Miltona Berleho či Eda Sullivana, získal celosvetovú slávu. V roku 1958, keď narukoval do americkej armády, už bol hviezdou nielen speváckou, ale i hollywoodskych filmov.

Vypočujte si hity Elvisa Presleyho:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie