Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kráľovná Alžbeta II. hľadá človeka, ktorý sa jej bude starať o TOTO!
Zdielať na

Kráľovná Alžbeta II. hľadá človeka, ktorý sa jej bude starať o TOTO!

Britská kráľovná hľadá niekoho, kto za ňu bude aktívny na sociálnych sieťach. Hoci má už úctyhodný vek a sociálne siete jej príliš veľa nehovoria, uvedomuje si silu internetu.

Ak ste bez práce, prípadne túžite po zmene, možno je toto príležitosť práve pre vás. Kráľovná Alžbeta II. hľadá niekoho, kto za ňu bude aktívny na sociálnych sieťach. A neponúka málo! Chce zamestnať človeka, ktorý bude mať na starosti všetku mediálnu prezentáciu na sociálnych sieťach. 

Slušný kšeft

Ak si ale myslíte, že budete pridávať fotky zo súkromia, jedlo, či obľúbené selfie, sklameme vás. Alžbete II. ide predovšetkým o to, aby povolaná osoba riadne informovala a uverejňovala príspevky na Facebook, Twitter, Instagram a YouTube. Príspevky by mali zahŕňať aj dokumentácie zo štátnych návštev, slávnostné udeľovanie cien, či ďalšie kráľovské stretnutia a akcie. 

Kráľovná sa chce dostať bližšie k ľuďom, pretože aj napriek svojmu vysokému veku si uvedomuje, ako veľmi internet, a obzvlášť sociálne siete, vládnu svetu.

​A teraz cena. Koľko ponúka panovníčka? Až 30 tisíc libier ročne. To určite nie je zlý kšeft. Ak ovládate angličtinu a ste ochotní presťahovať sa do Veľkej Británie, môžete šťastie skúsiť aj vy.

Súvisiace články

Najčítanejšie