Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tom Cruise je na dne. Zomrela najdôležitejšia osoba jeho života
Zdielať na

Tom Cruise je na dne. Zomrela najdôležitejšia osoba jeho života

Hollywoodsky herec má hlavu v smútku. Zomrela soba, ktorá ho držala v neľahkých chvíľach života nad vodou. Bez nej si už nedokáže nič predstaviť a len ťažko sa bude z jej odchodu na druhý svet spamätávať.

Americký herec Tom Cruise (54) sa nikdy netajil skvelým vzťahom, ktorý mal so svojou matkou. O to bolestivejší je jej odchod. Mary Lee South dlhodobo bojovala so zdravotnými problémami. Naposledy vydýchla v spánku. Pre herca je strata osemdesiatročnej matky obrovskou ranou. 

Vzorný syn

Mary bola strážnym anjelom. Málokto vie, že sa takisto chcela venovať herectvu, avšak nikdy si nebola istá, či by touto profesiou dokázala uživiť syna a preto to vzdala. Všetky peniaze investovala do Tomovej hereckej kariéry a prispievala mu aj v čase, keď sa ako časník snažil preraziť v Hollywoode. 

Profimedia

Tomova matka sa s jeho otcom rozviedla v roku 1974 a opäť sa vydala v roku 1978, keď mal Tom 16 rokov. V roku 2012 sa však opäť rozviedla a v roku 2015 jej bývalý manžel po súboji s ťažkou chorobou zomrel. Mary Lee sa potom presťahovala na Floridu, aby bola blízko scientologického centra.

​Herec si veľmi dobre uvedomoval, čo pre neho matka urobila. Trávil s ňou toľko času, koľko mu jeho pracovné povinnosti dovoľovali. Pravidelne ju obdaruvával, brával ju so sebou na červený koberec. Teraz je však ich silnej láske koniec a Tom sa bude musieť naučiť žiť bez svojej milovanej mamy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie