Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta prezradila pohlavie bábätka!
Zdielať na

Agáta prezradila pohlavie bábätka!

To je teda rýchlosť! Agáta Prachařová oznámila, že je tehotná, a to hneď v prvom mesiaci. V druhom prezradila pohlavie bábätka. Tvrdí, že otcom jej dieťaťa je manžel Jakub Prachař. Avšak pred dvoma mesiacmi mala mať milostný pomer s fotografom Matějom alias Dereckom Hardom. Tak ako to teda je?

"Myslím, že na mňa vytiahnu ešte tisíc ďalších mužov, ale my to s manželom ustojíme. Keď sa začalo písať o mne a o hokejistovi Jakubovi Valskom, ktorého nepoznám, tak ma ani nekontaktoval, rovno si ma vymazal z Facebooku, čo ma mrzí. Ale mám tam veľa iných pekných chlapov," prezradila Agáta

Meno neprezradí

Pokračovala, že je v druhom mesiaci a to, že tehotenstvo prezradila, ju mrzí. "Pohlavie bábätka nepoznám, ale som škaredá, takže to bude dievčatko. Veľmi by som si to priala. Jej meno ale zatiaľ neprezradím," rozhovorila sa modelka.

Prachařová taktiež zakázala svojej matke, herečke Veronike Žilkovej, vyjadrovať sa k jej stavu a stiuácii v manželstve s Prachařom.

​Modelka mala otehotnieť na dovolenke v Dominikánskej republike, kam s manželom a synom odcestovala na konci decembra. Krátko po ich návrate sa ale prevalil jej údajný románik s fotografom Dereckom Hardom. Ten tvrdí, že mu Agáta sľubovala dieťa a rozvod s Jakubom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie