Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
10 rokov od smrti najslávnejšej zlatokopky sveta. O jej miliardy sa stále bojuje
Zdielať na

10 rokov od smrti najslávnejšej zlatokopky sveta. O jej miliardy sa stále bojuje

Modelka Anna Nicole Smith (†39) sa prvýkrát objavila na titulke pánskeho magazínu Playboy v roku 1992. Až o dva roky neskôr sa stala známou na celom svete. Vydala sa za ropného magnáta, staručkého J. Howarda Marshalla (†89). Jeho manželkou bola iba niečo vyše roka. Nik ju nenazval inak, ako zlatokopka.

Pár s abnormálnym vekovým rozdielom sa spoznal v roku 1991 v jednom striptízovom bare. Od tej doby spolu randili. Lásku im nikto nežozral a playmate obviňovali z toho, že si muža, ktorý bol v tom čase už pripútaný na invalidný vozík, berie pre peniaze. Údajne s ním nikdy nežila, nespávala a na pery ho pobozkala menej ako desaťkrát. 

Keď rozprávkovo bohatý deduško zomrel, Anna zdedila miliardy. Marshallova rodina sa od tej doby súdila o nemalé peniaze a dodnes nie je rozhodnuté, komu peniaze prischnú.

Reprofoto/Dailymail.co.uk

​Hoci prsnatá blondínka po manželovej smrti nechutne zbohatla, nikdy si majetok neužila. Diala sa jedna tragédia za druhou.

Jedna rana za druhou

Najväčšou ranou bola pre ňu smrť jej syna Daniela, ktorý sa ako dvadsaťročný predávkoval liekmi na predpis. Od tej doby prežívala ťažké depresie. Sama bola závislá na liekoch, ktoré sa jej stali osudnými. Pred desiatimi rokmi ju našli mŕtvu na hotelovej izbe. Zadusili ju vlastné zvratky a masívny infarkt.

Anna Nicole Smith mala okrem syna ešte dievčatko. Dnes desaťročná Dannielynn je dcérou niekdajšieho bodyguarda Larryho Birkheada. Tá však z miliárd svojej matky nikdy nič neuvidí. Dievčatko by ale radšej ako peniaze malo pri sebe mamu. Aj taký je život.

Reprofoto/Dailymail.co.uk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie