Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Držte mi palce, nech nepotratím! Zúfa si údajne neverná Agáta Prachařová
Zdielať na

Držte mi palce, nech nepotratím! Zúfa si údajne neverná Agáta Prachařová

Fotograf pod umeleckým menom Dereck Hard sa v jednej českej relácii rozhovoril o vzťahu s modelkou, ktorá žije a vychováva svoje dieťa s jedným známym českým hercom. Meno nechcel prezradiť. Ľudia si ale dajú dokopy dva a dva a majú jasno - ide o tehotnú Agátu Prachařovú!

Agáta Prachařová nemá pokoj ani v tehotenstve, kedy sa žiada najviac. Jej rodinný život je opäť na pretrase. Fotograf s umeleckým menom Dereck Hard si otvoril ústa v jednej českej šoubizovej relácii o milostnom romániku so známou modelkou. Jej meno síce nezverejnil, ale naznačil indície, ktoré vedú práve k Agáte.

Verejnosť okamžite začala špekulovať o Prachařovej (31), ktorej manžel je herec Jakub Prachař (33), s ktorým vychováva jej syna Kryšpína. 

"Posledný vzťah nebol vydarený. Vlastne som randil so zadanou modelkou. Boli to dva mesiace plné stresu. Nepatrila mi," posťažoval sa v relácii. 

Agáta okamžite reagovala s tým, že žiaden vzťah s fotografom nemala. "Je to absurdné," napísala rozhorčene. Situácia je vyhrotená, pretože modelka na svojom profile na sociálnej sieti zverejnila veľavravný príspevok.

O údajne nevere svojej ženy sa mal dozvedieť aj moderátor a jej manžel Jakub. Fotograf tvrdí, že mu Prachař zatelefonoval a najprv ho prosil, nech jeho manželku nechá na pokoji. Neskôr mal však pritvrdiť, mal sa mu vyhrážať a dokonca povedať, že ho zabije.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie