Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chúďa Kate! Donald Trump zvrhlo okomentoval jej nahé fotky
Zdielať na

Chúďa Kate! Donald Trump zvrhlo okomentoval jej nahé fotky

Novozvolený americký prezident USA Donald Trump sa pustil do vojvodkyne Kate Middleton a okomentoval fotografie, na ktorých ju paparazzi zachytili nahú počas dovolenky s princom Williamom.

Možno si ešte spomeniete na škandál z roku 2012, ktorý od základov otriasol britskou kráľovskou rodinou. Všetky médiá sveta sa sústredili na nahé fotografie Kate Middleton počas dovolenky s princom Williamom vo francúzskom Provence. 

Je skvelá, ale...

Na dovolenke sa bez ostychu promenádovala bez vrchného dielu plaviek. Na druhý deň sa tak každý mohol pozrieť, ako vyzerajú prsia vojvodkyne.

Donaldovi Trumpovi, ktorý je známy svojou slabosťou pre krásne ženy, vtedy tento prešľap neunikol a neodpustil si komentár na sociálnej sieti Twitter: "Kate Middleton je skvelá, ale nemala by sa opaľovať nahá. Môže si za to sama. Kto by si nechcel nahú Kate vyfotiť a zarobiť tak kopec peňazí? No tak, Kate..."

Twitter

Samé paradoxy

​Trump tak narážal na to, že by mala brať ohľad na svoje postavenie a nevystavovať sa nahá. Paradoxom je, že práve Donald Trump je ten, ktorý by mal držať jazyk za zubami. V roku 2000 sa objavil v pánskom magazíne Playboy.

Ešte väčšou iróniou je, že vo svojej predvolebnej kampani sľuboval zakročiť proti pornografii. Nehovoriac o jeho nespočetnom množstve sexuálnych škandálov so ženami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie