Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Najskôr prísne tajná svadba, teraz ROZVOD!
Zdielať na

Najskôr prísne tajná svadba, teraz ROZVOD!

Herečka Scarlett Johansson (32) sa rozvádza so svojím francúzskym manželom Romainom Dauriacom (35), s ktorým má dvojročnú dcéru Rose Dorothy. Pár sa zosobášil pred dvoma rokmi, oddelene ale žijú od leta minulého roka.

Scarlett sa poslednú dobu na verejnosti ukazuje bez snubného prsteňa. Naposledy si bez neho vyrazila vo Washingtone, kde sa zúčastnila pochodu za práva žien. 

"Chcem dcéru vo všetkom maximálne podporovať a byť jej nablízku. Všetko teraz intenzívne vníma a objavuje. Preto ma mrzí, že bude vyrastať v krajine, ktorá upadá, namiesto toho, aby sa vyvíjala. Mám obavy, že raz nebude mať rovnakú slobodu a práva, aké som mala ja," posťažovala sa herečka.

Z osudového muža iba kamarát

Herečkine manželstvo po dvoch rokoch končí. "Správajú sa k sebe priateľsky, ale nežijú spolu už od leta," potvrdil zdroj z blízkeho okolia páru.

Aj napriek tomu, že Scarlett tvrdila, že novinár Romain Dauriac je mužom jej života, ich manželstvo sa rozpadlo. Vzali sa necelý mesiac po narodení dcéry. Svadba bola veľkým tajomstvom, keďže obaja si priali maximálne súkromie.

​Herečka už za sebou jeden rozvod má. V minulosti bola manželkou herca Ryana Reynoldsa (40), s ktorým žila v rokoch 2008 až 2011. Reynolds si následne zobral za manželku herečku Blake Lively (29), s ktorou má dve dcéry.

Súvisiace články

Najčítanejšie