Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Prvýkrát na verejnosti! Ryan Reynolds ukázal svoje hviezdy
Zdielať na

Prvýkrát na verejnosti! Ryan Reynolds ukázal svoje hviezdy

Americký herec Ryan Reynolds a jeho partnerka Blake Lively si svoje súkromie starostlivo strážia. Prvýkrát od narodenia ich druhej dcéry sa objavili na verejnosti ako šťastná rodinka.

Nemohli si vybrať lepšiu príležitosť. Ryanovi odkryli na Hollywoodskom chodníku slávy hviezdu. Šťastní rodičia sa spoločne s dvoma rozkošnými dcérkami stali okamžite terčom fotografov. Zachytiť ich všetkých pokope nie je žiadna sranda.

Meno stále neznáme

Malá James, ktorá nemá ešte ani dva roky, vôbec neobsedí na mieste. Jej obľúbenou hračkou sa stal mikrofón. Po slávnych rodičoch nezdedila iba lásku k exhibicionizmu, ale aj vzhľad svojej pôvabnej mamy. Kučeravého anjelika by ste sotva prehliadli

Ryan sa verejne poďakoval svojej žene: "Si to najlepšie, čo ma v živote stretlo. Každý okamih môjho života robíš lepším. Dala si mi dve úžasné deti, čo viac by som si mohol priať?"

Prvýkrát od pôrodu ukázali aj druhé dcérku, ktorá sa narodila len nedávno. Jej meno stále nie je známe. Na rozdiel od svojej staršej sestry odpočívala v otcovom náručí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie