Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bývalá "Spajska" dnes na Twitter napísala najkrajšiu správu
Zdielať na

Bývalá "Spajska" dnes na Twitter napísala najkrajšiu správu

Ešte včera pridávala na Instagram fotografiu s tehotenským bruškom a dnes už je preč. Bruško totiž nahradilo bábätko. Geri Horner, predtým Halliwell, dnes s hrdosťou na svojom Twitteri oznámila, že sa jej narodilo druhé dieťatko.

S oznámením o tehotenstve otáľala do októbra, potom už ale svoje rastúce bruško ukazovala na sociálnych sieťach pravidelne. 44-ročná speváčka má už desaťročnú dcérku Bluebell z predchádzajúceho vzťahu. V manželstve so šéfom tímu Red Bull Formula 1, 42-ročným Christianom Horner, sa tešia z prvého spoločného dieťatka.   Geri radostnú správu oznámila veľmi stručne - tweetla, že sú s manželom potešení, že môžu oznámiť, že sa im dnes ráno narodil synček vážiaci 3400 gramov. Zaujímavosťou je, že chlapček sa narodil presne v deň, keď má narodeniny aj blonďavá Spice Girl - Emma Bunton.

​​Či otehotnela prirodzene alebo po umelom oplodnení, známe nie je, no na oznámenie tehotenstva použila v októbri nielen svoju bruškatú karikatúru, ale aj verš z jej hitu "It´s Raining Men", ktorá hovorí "God bless Mother Nature", v preklade Boh žehnaj Matke prírode". A tak sa dá predpokladať, že Geri otehotnela napriek vyššiemu veku prirodzene. Geri a jej manžel sa zdajú byť na vrchole šťastia, už od ich sobášu v máji 2015 zapĺňa svoje sociálne kontá pravidelne láskyplnými romantickými fotkami a vyznaniami. 

HAPPY NEW YEAR!!

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

Hello. ❤

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie