Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zomrela hviezda zo seriálu NCIS
Zdielať na

Zomrela hviezda zo seriálu NCIS

Herec Miguel Ferrer, ktorý hral v desiatkach filmoch a seriáloch, okrem iného aj v populárnom NCIS, zomrel vo veku 61 rokov na rakovinu. Správu priniesol americký server TMZ.

Miguel sa narodil v Santa Monike v Kalifornii 7. februára 1955. Bol najstarší z piatich detí rodičov Jossé Ferrera a Rosemary Clooney. Vyrastal a študoval v Beverly Hills. Od jeho tínedžerkých čias sa venoval hre na bicie a dokonca mal aj vlastnú skupinu.

Vďaka tejto skupine sa dostal aj na televízne obrazovky. Spočiatku vystupoval ako hosť v rôznych televíznych show. Vo filme debutoval v roku 1983 v snímke MUŽ, KTORÝ TAM NEBOL.

Stvárnil v nej ale iba maličkú vedľajšiu úlohu čašníka. Neskôr sa objavil vo filme STAR TREK III: PÁTRANIE PO SPOCKOVI, kde to bola tiež iba maličká rola.

Nominácia na Grammy

Jeho prvá väčšia rola bola v roku 1987 v úspešnom sci-fi ROBOCOP. Od tohto hitu sa objavil vo viacerých významných filmoch ako napr. TRAFFIC - NADVLÁDA GANGOV, SLEDOVANIE, TWIN PEAKS, HORÚCE STRELY 2, POMSTA alebo ZABIJAK.

Miguel nakrútil veľké množstvo televíznych filmov a objavil sa aj v seriáloch. Patria k nim PRÍBEHY ZO ZÁHROBIA, MESTEČKO TWIN PEAKS, POSLEDNÝ BOJ alebo DRZÁ JORDAN...

Tento herec prepožičal svoj hlas aj viacerým počítačovým hrám a takisto aj rôznym animovaným rozprávkam. Dokonca bol nominovaný na cenu Grammy za detský album Lion King II: Simba Pride.

Po Ferrerovi ostala druhá manželka a dvaja synovia. Jeho bratrancom je hollywoodsky herec George Clooney, ktorý sa len nedávno dozvedel radostnú správu, že sa stane otcom. Nuž, aj taký je život.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie