Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezda filmu Rebelové sa predstaví v novom seriáli Prázdniny
Zdielať na
Showbiznis

Hviezda filmu Rebelové sa predstaví v novom seriáli Prázdniny

Zuzana Norisová, niekdajšia hviezda filmu Rebelové, si strihne úlohu matky a manželky v novom seriáli Televízie JOJ Prázdniny. Tvrdí, že nad sebou občas stráca kontrolu, ale jej filmová postava je konzervatívna a vedie usporiadaný život. Manžela s deťmi a jeho dvoch kamarátov s ďalšími deťmi pustí na prázdniny bez ženského dozoru.

"Bola to poriadna divočina. Nakrúcanie ale bolo veľmi príjemné. Panovala veľká pohoda. Mala som pocit, že som na prázdninách," začala svoje rozprávanie. Nakrúcalo sa na chalupe na Myjave, kde mali miestami problém s elektrinou.

Ako seriálová mama má tri deti, inak má len jednu dcérku. Manžela by samého s dieťaťom na chatu určite nepustila, hoci ako sama tvrdí, asi by to nebol problém. "Dcérka má už štyri roky, prežila by som to," povedala so smiechom.

V stredu večer štartuje nový rodinný seriál Prázdniny. V hlavných úlohách sa v ňom predstavia Ľuboš Kostelný, Marko Igonda a Tomáš Matonoha, ktorí stvárnili troch bratrancov Jana, Zdena a Laca. Ich seriálové manželky Mariku, Klaudiu a Dášu si zahrali Zuzana Norisová, Kristína Greppelová a Lucia Siposová a skupinku šiestich detí Adelka Heftyová, Miška Rovňáková, Andy Kummer, Karolína Kubánková, Markus Filipko a Samuel Kennedy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie