Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obama odchádza z Bieleho domu. Rozlúčkový večierok s celebritami
Zdielať na

Obama odchádza z Bieleho domu. Rozlúčkový večierok s celebritami

Celebrity z celého sveta sa zišli v Bielom dome, aby sa rozlúčili s americkým prezidentom Barackom Obamom a jeho manželkou Michelle. Medzi hosťami nechýbali zvučné mená ako George Clooney, Paul McCartney, Tom Hanks či Beyoncé.

Barack Obama končí vo funkcii prezidenta USA. Pozvanie na rozlúčkovú oslavu do Bieleho domu prijali hviezdy z celého sveta. 

Parketový lev

"Počas prezidentovania Obama s manželkou niekoľko podobných akcií už absolvovali, ale táto bola skutočne posledná. Teraz ich čaká už iba balenie a sťahovanie," uviedol hovorca Josh Earnest.

Exkluzívny večierok sa skončil až nadránom. Lúčiaci sa politik predviedol prítomným tanečné kreácie. Pridal sa i herec Robert De Niro, raper Commor či spevák Usher.

Obamu vystrieda kontroverzný Trump

Manželská dvojica servírovala prítomným kurča a vafle. Na večierku sa nesmeli prítomní fotiť ani nakrúcať videá. Aj napriek tomu niektorí zákaz porušili a na svojich profiloch na sociálnych sieťach sa pochválili svojkou. Celý rad osobností nešetril chválami na adresu odchádzajúceho prezidenta.

https://www.instagram.com/p/BO-KywDDE2n/?taken-by=lala

https://www.instagram.com/p/BO-JfhwBfe4/?taken-by=saintrecords

V utorok sa oficiálne Barack Obama lúči s úradom a do kresla v Oválnej pracovni Bieleho domu za necelých štrnásť dní zasadne Donald Trump.

Na rozlúčkovú oslavu s prezidentom dostali pozvanie George Clooney, Paul McCartney, Tom Hanks, Robert De Niro, Meryl Streep, Bradley Cooper, Beyoncé, Jay Z, John Legend, Chrissy Teigen, Solange Knowles, Lena Dunham, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks, Chance the Rapper, Nick Jonas, Jordin Sparks, Usher, Kelly Rowland, La La Anthony, Jay Pharoah, Bruce Springsteen, David Letterman, Stevie Wonder, Tyler Perry, Jason Sudeikis, Tracy Ellis Ross a daľší.

Súvisiace články

Najčítanejšie