Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Halle Berry skrachovalo aj tretie manželstvo
Zdielať na
Showbiznis

Halle Berry skrachovalo aj tretie manželstvo

USA / Halle Berry a Olivier Martinez sú oficiálne rozvedení. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2013, má spolu trojročného syna Macea. Spoznali sa pri nakrúcaní filmu Žralok zabijak v roku 2010, dnes spolu nemôžu existovať, o rozvod požiadali už pred rokom obaja.

Americká herečka Halle Berry a francúzsky herec Olivier Martinez oficiálne ukončili manželstvo. Stalo sa tak po tom, ako rodák z Paríža umožnil bývalej partnerke, aby v dokumentoch vystupovala ako žiadateľka o rozvod. Podľa kalifornských zákonov totiž môže požiadať o rozvod iba jeden z manželov, pričom v tomto prípade podali žiadosti obaja. Herečka sa obrátila na súd vlani 26. októbra,  o deň neskôr podal svoju žiadosť aj Martinez. Obaja vtedy uviedli ako dôvod
neprekonateľné rozdiely. Podľa aktuálnych rozvodových dokumentov sa 50-ročná rodáčka z Clevelandu v Ohiu a rovnako starý Martinez dohodli na spoločnej starostlivosti o ich trojročného syna Macea. Majetkové záležitosti zatiaľ nevyriešili.

Dvojica sa zosobášila sa v júli 2013, pričom v októbri toho istého roka sa im narodil syn.
Herečka má okrem toho aj osemročnú dcéru Nahlu, ktorej otcom je kanadský model Gabriel Aubry. V minulosti boli jej manželmi aj bejzbalový hráč David Justice a spevák Eric Benét. Martinez bol  v rokoch 2002 až 2007 partnerom speváčky Kylie Minogue.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie