Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nemal deti, ani manžela. Stomiliónový majetok budú dediť viacerí
Zdielať na

Nemal deti, ani manžela. Stomiliónový majetok budú dediť viacerí

Majetok Georgea Michaela sa odhaduje zhruba na 120 miliónov eur, vlastnil aj štyri luxusné nehnuteľnosti a viacero umeleckých diel. Nakoľko nebol v registrovanom partnerstve a nemal potomkov, rozhodujúcim bude závet.

Podľa poslednej vôle zosnulého speváka, budú medzi dedičmi jeho rozsiahleho majetku najmä jeho krstné deti. Mal ich niekoľko. Jednou z nich je napríklad dcéra speváčky skupiny Spice Girls, Geri Horner, za slobodna Halliwell. So spevákom boli blízkymi priateľmi, dokonca u neho krátku dobu aj bývala. Ďalšími na zozname sú dve deti basgitaristu skupiny Spandau Ballet, Martina Kempa. Tiež ho s Georgeom Michaelom spájalo blízke priateľstvo. 

Facebook

Facebook

​Prilepší si zrejme aj charita

Spevák dlhodobo podporoval aj mnohé charitatívne združenia, ktoré by sa mohli ocitnúť na zozname dedičov. Očakáva sa, že menovanými budú aj staršie sestry Georgea Michaela, Melanie a Yioda, jeho priateľ Fadi Fawaz a dve deti jeho bratranca Androsa, ktorým je tiež krstným otcom. Hoci v posledných rokoch nekoncertoval, predsa len vystupoval na súkromných večierkoch a milióny mu prúdili najmä z tantiémov za hranosť jeho skladieb. Okrem peňazí vlastnil dom neďaleko mesta Oxford v Británii, usadlosť v Londýne a luxusné domy v New Yorku a Sydney. S pomocou svojho bývalého priateľa, Kennyho Gossa, nakupoval aj umelecké diela. 

Súvisiace články

Najčítanejšie