Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zosnulého Georgea Michaela našiel jeho priateľ
Zdielať na

Zosnulého Georgea Michaela našiel jeho priateľ

Hviezdy popového neba smútia za svojím priateľom, fenomenálnym spevákom, Georgeom Michaelom, ktorý zomrel v nedeľu na zlyhanie srdca vo veku 53 rokov. O skutočne zlomenom srdci môžu hovoriť dvaja muži - bývalý priateľ Georgea Michaela, Kenny Goss a jeho súčasný priateľ, Fadi Fawaz. Ten bol aj prvý, kto zosnulého speváka našiel.

Kaderník, pôvodom z Libanonu, našiel Georgea Michaela ležať pokojne v posteli. Ako napísal na svoj Twitter: "Sú to Vianoce, na ktoré nikdy nezabudnem, keď nájdete hneď ráno svojho partnera mŕtveho v posteli. Nikdy mi neprestaneš chýbať."

Twitter

Smúti celý svet

Okrem Fadiho Fawaza vyjadril obrovský smútok aj Kenny Goss, ktorého niektorí považujú za Michaelovu životnú lásku. Žili spolu 13 rokov a ostali priateľmi do posledných dní. Pre magazín People sa Goss vyjadril: "Mám zlomené srdce... Bol obrovskou súčasťou môjho života a naozaj som ho veľmi, veľmi miloval." Na sociálnych kontách svetových hviezd pribúdajú nové a nové kondolencie a vyznania k spevákovi, ktorý bol údajne aj veľmi štedrým filantropom a neraz daroval peniaze aj konkrétnym ľuďom s konkrétnym príbehom. Vždy však chcel ostať v anonymite.

Facebook

​S drogami bojoval dlhé roky

​George Michael žil posledné mesiace samotárskym životom po tom, čo mal dlhoročné pretrvávajúce zdravotné problémy. Mal bojovať aj so závislosťou na kokaíne a údajne aj heroíne. Spevák mal trpieť depresiami od čias, keď mu v roku 1993 zomrel priateľ na chorobu spojenú s HIV a v roku 1997 jeho matka na rakovinu. Sám spevák priznal, že boli časy, keď denne vyfajčil 25 marihuanových jointov a v roku 2008 ho prichytili na toaletách fajčiť crack, čo je vysoko škodlivá forma užívania kokaínu. Údajne veľi trpel aj pre svoj vzhľad, keď v posledných rokoch značne pribral na váhe a ľudia z jeho susedstva hovorili, že v posledných mesiacoch vyzeral skutočne zanedbane.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie