Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Módna polícia na Art Film Feste: Žiarili súťažiace Miss
Zdielať na

Módna polícia na Art Film Feste: Žiarili súťažiace Miss

KOŠICE / Arfilmfest nie je len o kvalitných filmoch, ale aj o elegancii a móde. Dokonalosť na červenom koberci predviedli ako inak súťažiace MISS.

Červenú koberec plný hviezd a nádherných rób. Tak odštartoval 24. ročník filmového festivalu ArtFilmFest v Košiciach. Pozornosť pútali najmä finalistky miss.

Kráľovná krásy z roku 2013 a súčasná riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková ôosobila nežne a krehko. Nádherná róba z dielne návrhárky Jany Pištejovej Karolíne sadla ako uliata. Ku kvetinovej potlači na šatách zvolila jednoduchý účes a nie príliš výrazný mejkap, čím iba podčiarkla svoju prirodzenú krásu.

S fantáziou prítomných pánov sa pohrával transparentný materiál, ktorý nepôsobil vulgárne. Ešte malá klač kabelka do ruky a Karolína je ozdobou večera.

TV JOJ

Vidno že si vie riaditeľka súťaže vybrať krásne dievčatá. Tak napríklad Miss sympatia a 2 vicemiss Lenka Tekeljaková stavila na jednoduchosť. Nádherné čierno zlaté šaty vytvoril talentovaný návrhár Robert Bartolen. Lenka ich doplnila kabelkou rovnakej farby a jej vizáž- jemnmé vlny a nahý mejkap z nej urobili nežnú ale zato sexy mladú dámu.

TV JOJ

Ako jediná nemala rozpustené vlasy, vicemiss z roku 2015 Barbora Bakošová. K rafinovaným bielym šatám, ktoré pútali pozornosť zaujímavo riešeným výstrihom či vysokým rozparkom zvolila hladký drdol. A vyzerala v ňom úžasne. Celkový look podčiarkla iba linkami na očiach a výraznými náušnicami.

TV JOJ

Miss Supranational 2015 Petra Denková opäť raz potvrdila, že aj nohavicový overal patrí na takúto slávnostnú udalosť. Len treba vedieť ako na to a to má Petra v malíčku.Jednoduchý čiernobiely strih, ktorý odhaľoval celý chrbát doplnila  farebnými náušnicami, oči zvýraznilo dymové líčenie a jednoduchý účes. Nádhera.

TV JOJ

Právom jej patrí titul Miss Slovensko 2016. Krásna Kristína Činčurová predviedla dokonalé krivky v šatách od návrhárky Veroniky Lokajíčkovej. Nádherná farba šiat, ktorá ladila s rúžom Kristíne veľmi pristala. Svoje urobil aj efekt mokrých vlasov či jemný mejkap. Presne takto má vyzerať Femme Fatale. Dámam skrátka nemáme čo vytknúť.

TV JOJ

V Košiciach bola redaktorka Petra Poláčiková:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie