Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dáda Patrasová: V hlavnej úlohe chľast
Zdielať na
Showbiznis

Dáda Patrasová: V hlavnej úlohe chľast

Zdroj: ahaonline.cz

Zdá sa, že s ich dvadsaťpäťročným priateľstvom je nadobro koniec. Dáda Patrasová (60) sa do krvi rozhádala s hudobným skladateľom Zdeňkom Bartákom (62). Ten totiž tvrdí, že ako kráľovná detí by mala Dáda vystupovať úplne inak...

"Videl som v televízii rozhovor, v ktorom bola opitá. To ma vytočilo, pretože si myslím, že si to ako kráľovná detí nemôže dovoliť.

Mala by vystupovať úplne inak. Predstavujem si ju usmievavú a voňavú," povedal s tým, že takéto jej vystupovanie poškodzuje ich spoločné projekty a hlavne Dádu samotnú.

So svojim názorom sa hudobník zveril na sociálnej sieti Facebook, kde si jeho slová prečítala aj Patrasová a tá vidí celú vec úplne odlišne.

"Ak o mne hovorí, že pijem, tak by si mal v prvom rade zamiesť pred vlastným prahom, pretože on v pití vedie prvú ligu.

Keď sme spolu skúšali Snehovú kráľovnú, tak už bol od desiatej rána pri bare vo foyer a chľastal," povedala svoju verziu príbehu i Dáda.

Patrasová celú záležitosť vysvetľuje aj tak, že Barták sa jednoducho naštval, pretože nebol prizvaný k príprave ďalšieho muzikálu.

"Boli s ním veľké problémy, preto ja ani producenti Pixovci už s Bartákom nechceme mať nič spoločné," vysvetlila rozhodne Dáda a dodala, že ona v živote rozhovor v opitosti nerobila.

"Nie som blázon a nie je to môj životný štýl," dodala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie