Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka Podzámska má nového frajera, lieta za ním tisícky kilometrov
Zdielať na

Herečka Podzámska má nového frajera, lieta za ním tisícky kilometrov

Slovenská herečka Elena Podzámska akosi často cestuje za veľkú mláku. Dôvodom je podľa zistení magazínu Topstar nová láska.

"Ja tam chodím na návštevu," hovorí s úsmevom Elena Podzámska.

Krásna herečka tam chodieva na návštevu ku svojmu frajerovi a vraj je už nejaký ten čas zadaná. "Necelý rok," prezradila.

Kameraman, tanečník aj publicista

Podzámska vraj nechce byť záhadná, ale už sa poučila. Prepieranie jej vzťahov na verejnosti jej nerobilo dobre. Eňa najskôr tvorila pár s kameramanom Máriom, ktorý je dnes šťastne ženatý.

Toho vymenila za tanečníka Mateja Chrena, s ktorým rozchod niesla veľmi ťažko. Po Chrenovi sa po jej boku objavil publicista Michal Havran. Aj tento románik je už minulosťou.

"Vzhľadom na to, že ja som už mala veľmi veľa takýchto skúseností s medializáciou, tak sa to snažím uchrániť," uviedla herečka.

Nechce nič prezradiť

O svojej novej láske z Ameriky nechce nič prezradiť. No my vieme, že je to Slovák, ktorý tam pred rokmi emigroval. "Je úplne mimo šoubznis a je to muž so všetkým, čo k tomu patrí. A to je celé, viac nepoviem," dodala Podzámska.

Zdá sa, že tento tajomný muž dokáže sympatickú brunetku urobiť šťastnou. Aj keď ich delia tisícky kilometrov. "Má asi všetko to, čo mi chýbalo," dodala Podzámska.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie