Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Návrat Jána Kronera, Studenková sa v Inkognite rozplakala
Zdielať na

Návrat Jána Kronera, Studenková sa v Inkognite rozplakala

Návrat vo veľkom štýle! Tak by sa dal opísať comeback herca Jána Kronera na obrazovky TV JOJ. Herečku Zdenku Studenkovú dokonca jeho prítomnosť v relácii Inkognito, kde sa Kroner objavil ako tajný hosť, rozplakala.

Príchod Jána Krónera do štúdia Inkognita sprevádzal búrlivý potlesk. Vtedy hádači Michal Hudák, Marián Čekovský, Marcel Forgáč a Zdena Studenková spozorneli.

"Krásna žena alebo mrštný alfasamec," povedal na úvod Michal Hudák.

Potom, ako ani Marián Čekovský ani Marcel Forgáč sa netrafili do správnych odpovedí, na rad prišla Zdenka Studenková. Tá uhádla, že spolu hrali aj v seriáli aj v Slovenskom národnom divadle.

Po otázke či hrá v nejakom seriáli sa poradie opäť posunulo na Michala Hudáka. "Ja som prestal počúvať, lebo si mala samé áno," povedal Hudák.

Legendárny Miňo Demovič

Opäť bol na rade Mišo Hudák, ktorý hral s Jankom Kronerom v seriáli Profesionáli. A presne k nemu sa postupne Hudák dostal.

Až kým ho uhádol. "Za mňa musím povedať.. aj môj Adolf ťa pozdravuje. Lebo je to Miňo Demovič? Je to Janko Króner?" opýtal sa Michal Hudák. 

Slzy v očiach

Odkrytie škrabošiek, ktoré hádači používajú pri hádaní tajného hosťa, sprevádzali veľké emócie. Zdenu Studenkovú prítomnosť Jána Kronera rozplakala.

Ján Kroner, ktorý porozprával niekoľko príhod s hereckou kolegyňou Zdenou Studenkovou, sa objavil na televíznej obrazovke po dlhšom čase. Trápili ho zdravotné problémy. Pri odchode stáli a tlieskali nielen diváci, ale aj hádači a moderátor.

Pozrite si záznam z Inkognita s tajným hosťom Jánom Krónerom:

Najčítanejšie