Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kate odfotila dcéru, na svete sú nové snímky britskej princeznej Charlotte
Zdielať na

Kate odfotila dcéru, na svete sú nové snímky britskej princeznej Charlotte

Britský kráľovský dvor zverejnil nové fotografie britskej princeznej Charlotte pri príležitosti jej pondelkových prvých narodenín. Princezná sa narodila 2. mája 2015 princovi Williamovi a jeho manželke Kate ako ich druhorodené dieťa. Starší potomok, princ George, bude mať v júni dva roky.

Obrázky urodzeného batoľaťa urobila mama Kate, vojvodkyňa z Cambridge. Tá je autorkou aj vôbec prvých fotiek svojej dcéry, publikovaných minulý rok v júni.

Šťastná rodina

Nové fotografie zachytávajú Charlotte doma v Norfolku pri hre na trávniku s vozíkom a kockami. Tri ďalšie obrázky sú urobené v interiéri a princezná, ktorá sa veľmi podobá na brata, sa na nich predvádza v ružovom a bielom svetríku.

"Vojvoda a vojvodkyňa sú veľmi šťastní, že sa môžu podeliť o tieto dôležité rodinné okamihy. Dúfajú, že si každý tieto krásne fotografie užije rovnako ako oni," komentovala nové obrázky hovorca princezniných rodičov.

Na verejnosti len raz

Dcéra Williama a Kate sa zatiaľ na verejnosti objavila len raz, pri krste. Od jej narodenia verejnosť uvidela len niekoľko jej fotografií. Charlotte sa napríklad objavila na spoločnej rodinnej fotografii pri príležitosti osláv 90. narodením jej prababky, kráľovnej Alžbety II.

Princezná Charlotte je štvrtou v poradí následníctva na britský trón po svojom dedkovi princovi Charlesovi, otcovi Williamovi a svojom bratovi princovi Georgovi.

Charlotte v pondelok oslávi prvé narodeniny:

fcb: the royal family

fcb: the royal family

fcb: the royal family

Kate a William sa tešia z dvoch detí. Princa Geroga a Charlotte, ktorá 2. mája oslávi prvé narodeniny. Takto jej narodenie oznámili 2. mája 2015:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie