Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Princ George už chodí do jaslí! Pozrite, ako mu to prvý deň svedčalo!
Zdielať na

Princ George už chodí do jaslí! Pozrite, ako mu to prvý deň svedčalo!

Zdroj: Mario Testino

Rastie ako z vody! Princ George ma za sebou prvý deň v jasliach, ktoré začal navštevovať včera. Modrý ruksačik s prezuvkami a hračkami a zvedavý úsmev malého princa, z neho opäť urobili neodolateľné dieťa!

Jasle Westacre Montessori School Nursery v Norfolku sa nachádzajú neďaleko usadlosti Anmer Hall, ktorú Princ William a jeho manželka Catherine používajú ako rodinné sídlo. Jeden deň v jasliach, v ktorých sa naraz môže nachádzať maximálne 29 detí, stojí približne 46 eur.

Do predškolského zariadenia odprevadili svojho najstaršieho syna obaja rodičia. Malý princ mal výbornú náladu a medzi nových kamarátov sa zjavne tešil. Páčili sa mu i maľby, ktorými sú jasle vyzdobené.

twitter/KensingtonRoyal

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu trávia od narodenia svojich dvoch detí väčšinu času v spomínanom sídle Anmer Hall, ktoré im ako svadobný dar venovala kráľovná Alžbeta II.

Obaja rodičia dávajú najavo, že chcú svoje deti vychovávať bez dohľadu médií. Na verejnosti sa s nimi objavujú len zriedka a namiesto fotografií paparazzov uprednostňujú zverejnenie oficiálnych záberov. Obe fotografie rozkošného princa Georga, ktorý sa chystá do jaslí, zverejnil Kensingtonský palác a zhotovila ich jeho mama Kate.

twitter/KensingtonRoyal

Najčítanejšie