Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Štvanica na Viktora Preissa: V divadle končí
Zdielať na
Showbiznis

Štvanica na Viktora Preissa: V divadle končí

Zdroj: ahaonline.cz

Na začiatku roka legendárny herec Viktor Preiss (69) oznámil, že dohrá túto divadelnú sezónu a odíde do dôchodku. Fanúšikovia odvtedy bojujú o lístky na jeho predstavenia. Až na výnimky sú všetky vypredané.

"Každý máme určitú psychickú a fyzickú kapacitu, a teda aj hranicu unaviteľnosti, svoju mieru súdnosti a zodpovednosti," obhajoval na začiatku roka svoj odchod do dôchodku Preiss.

A na svojom rozhodnutí aj napriek príhovoru od vedenia divadla aj fanúšikov do tejto chvíle nič nezmenil.

"Popredný vinohradský herec Viktor Preiss sa rozhodol ukončiť svoje javiskové účinkovanie a divadlu aj divákom nezostáva ako jeho rozhodnutie rešpektovať a tešiť sa na jeho ďalšiu hereckú prácu vo filme, rozhlase a televízii," ohlásilo na svojich stránkach Divadlo na Vinohradoch a spresnilo, kedy presne dôjde k derniéram v troch predstaveniach, v ktorých Preiss hrá.

Na Chrobáka v hlave a Sudcu v ťažkostiach fanúšikovia okamžite vykúpili až do júna všetky lístky, na komédiu Vstúpte! bolo ešte pred uzávierkou tohto vydania magazínu Aha! TV v predaji niekoľko málo vstupeniek.

Tí, na ktorých sa nedostalo, teraz bombardujú divadlo, aby pridalo ďalšie predstavenia. Lenže to už nie je kvôli hotovému programu až do konca júna možné.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie