Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Rodičia vs. synovia. NAŠI sa zvŕtali v kuchyni
Zdielať na

Rodičia vs. synovia. NAŠI sa zvŕtali v kuchyni

Deti sa radi pretekajú a najmä s rodičmi. V špeciálnom vysielaní šou Moja mama varí lepšie ako tvoja si zmerajú silu Rodinovci zo seriálu NAŠI. Moderátorovi Juniorovi vyrazil varením dych najmladší Max Bolf.

"Doteraz som z toho zmätená, vôbec neviem, čo sa tam dialo. naše seriálové deti boli oveľa suverénnejšie," hovorí herečka Lujza Garajová Schrameková.

Lujza mala z varenia poriadny stres. Niet sa čo diviť, keďže ju komandoval energetický Majo Miezga. "Ja som bol celý čas kľudný, Lujze to šlo samo za tým stolom," hovorí Miezga.

Skúsení kuchári

Seriálových rodičov vo varení vystriedali seriáloví synovia. A tí sa v kuchyni zvŕtali ako skúsení kuchári. "Nám to išlo perfektne," hovorí herec Max Bolf, ktorý v seriáli NAŠI hrá najmladšieho syna Samka.

"Maxo dnes bol ten komandér," hovorí Gregor Miller.

Prekvapený Junior

Z výkonu chlapcov bol prekvapený aj moderátor Junior. "Ja som sa dozvedel, že Majo varí veľmi dobre, Lujza tá je dobrá, v tom čo robí doma, čo má vyladené. A chlapcov som bral, že to bude funny. Malý Max, čo dal, aký diktát to bol. Ako Gregor a David lietali, on sám krájal mäso," hovorí Milan "Junior" Zimnýkoval.

A čo dobré pripravili? "Veľkonočný steak v bosniaku," prezradil Max.

Pozrite si zákulisie šou Moja mama varí lepšie ako tvoja s hercami zo šou NAŠI:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie