Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Obľúbený seriál Naši pokračuje. Tvorcovia už vymýšľajú ďalšiu sériu
Zdielať na
Showbiznis

Obľúbený seriál Naši pokračuje. Tvorcovia už vymýšľajú ďalšiu sériu

Príbehy seriálovej rodiny Rodinovcov chytili divákov za srdce, ale aj bránice. Určite je to aj vďaka tomu, že riešia úplne rovnaké problémy a situácie, ako väčšina rodín. Ako seriál Naši vzniká a ako bude pokračovať, prezradí dramaturgička Soňa Čermáková Uličná.

Tvorcovia už pripravujú pokračovanie seriálu. "To si takpovediac vynútili oni tou svojou vynikajúcou odozvou, za ktorú sú všetci tvorcovia veľmi vďační," konštatuje dramaturgička Soňa Čermáková Uličná.

Rodina plná nápadov

Tém majú tvorcovia neúrekom. "Rodina je nevyčerpateľná studnica inšpirácii," priznáva dramaturgička.

"My tvorcovia sme sami rodičmi, takže už pri prvej sérii sme sa zhodli, že je to zo života, že to osobne poznáme," hovorí Soňa Čermáková Uličná.

Nové postavy

Do seriálu ale pribudnú nové generačné postavy. "Pribudnú starí rodičia, k chlapcom pribudnú možno nejaké prvé lásky, takže rozšírime okruh aj tém, aj veselých situácii," dodáva.

Rodina v seriáli sa nerozšíri o nového potomka, ale o prvé lásky. Dokonca sa to účinkovania môžu zapojiť aj ľudia.

"Na sociálnych sieťach sme zaregistrovali, že diváci sa zaujímajú, akým spôsobom by sa mohli zapojiť a detskí diváci by si radi skúsili účinkovanie. Preto sme sa rozhodli, že záujem využijeme a momentálne hľadáme detské postavy pre menšie úlohy," hovorí dramaturgička.

Hľadajú dve deti

Zatiaľ hľadajú tvorcovia dve osoby. "Ale nič ešte nie je ukončené, čiže môže sa stať, že neskôr bude priestor aj pre ďalších účinkujúcich," konštatuje.

Obľúbený seriál Naši pokračuje. Tvorcovia už vymýšľajú ďalšiu sériu:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie