Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Adriana Kmotríková a Zdena Studenková. Čo majú tieto dámy spoločné?
Zdielať na

Adriana Kmotríková a Zdena Studenková. Čo majú tieto dámy spoločné?

Herečka Zdena Studenková a moderátorka Adriana Kmotríková majú čosi spoločné. Čosi veľké a dôležité. Zdena Studenková patrí k najznámejším a najvyhľadávanejším herečkám, Adriana Kmotríková zase k tým naj moderátorkám. Čo môže tieto ženy spájať?

Zdenu Studenkovú a Adrianu Kmotríkovú spája nielen krása a úprimnosť, či ochota pomáhať, ale aj to, že svoju prácu robia dokonale. Preto sú obe nominované na prestížny titul Slovenka roka.

"Takéto veci človeka potešia, lebo nie je to len o tom, že sa malá skupinka rozhodne, že si vás chce uctiť, je to pozornosť divákov, čitateľov a to je lichotivé," prezrádza herečka.

"Každá nominácia znamená nejaké ocenenie, ale také, že aj morálne, citové ocenenie, že maľudia vnímajú, že som im sympatická a možno si aj vážia moju prácu," dodáva Adriana Kmotríková.

Kritériá

Kritéria na Slovenku roka sú pomerne prísne. "V každej kategórii musia mať publikačnú činnosť, potom musí mať určitý počet konferencií až po tie charitatívne, ktoré majú svoje regule a ten základ máme od našich čitateľov a od divákov," vysvetľuje riaditeľka vydavateľstva Mária Reháková.

Po týchto impulzoch zasadne porota a tá výber skonkretizuje na tri, prípadne štyri nominantky v jednej kategórii. Zvyšok je opäť v rukách divákov a čitateľov.

Adriana Kmotríková a Zdena Studenková majú čosi spoločné, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie