Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tereza Kostková sa rozvádza: Manželstvu s Petrom Kracikom je koniec
Zdielať na
Showbiznis

Tereza Kostková sa rozvádza: Manželstvu s Petrom Kracikom je koniec

Zdroj: blesk.cz

Nestihli osláviť ani 10. výročie svadby. Tereza Kostková (39) a Petr Kracik (57) sú definitívne od seba. Na konci roka sme to potvrdili aj oficiálne, povedala herečka za oboch Blesku.

"Po úprimnom obojstrannom pokuse o zachovanie rodinného status quo sme sa vlani na jeseň dohodli, že bude lepšie nájsť iné riešenie a inú cestu," povedala odhodlane aj za režiséra o krachu deväťročného manželstva herečka.

Potom svoje rozhodnutie vraj potvrdili aj oficiálne. Na konci roka - v čase, keď Tereza práve moderovala StarDance - teda podľa všetkého sa uskutočnil rozvod. To slovo ale Kostková nemá rada a nemieni ho vysloviť.

"Podrobnosti netreba rozoberať, prosím o ochranu súkromia," dodala herečka a moderátorka.

Aj keď sa Tereza už nemieni ďalej v smutnom konci svojho prvého manželstva nijako babrať, chce, aby v jednom bolo jasno.

"Dôvodom k rozchodu teraz, ani nikdy predtým nebol nikto tretí vo vzťahu. A to ani na jednej strane," upozornila vopred Kostková, aby predišla špekuláciám o dôvode rozvodu.

"Spolužitie môže nabúrať kopa vecí, ktoré nemajú ráz nevery, ale môžu vzťahy tak poškodiť, že je rozvod takmer na spadnutie. Ale čo je komu do toho. Môžem len povedať, že Terezu ako manželku aj bytosť mám po tých udalostiach ešte viac rád," povedal Kracik v rozhovore pre Blesk ešte v novembri 2015.

Tereza Kostková s manželom.

blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie