Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Súd s Cosbym o sexuálnom zneužívaní v Pennsylvánii môže pokračovať
Zdielať na

Súd s Cosbym o sexuálnom zneužívaní v Pennsylvánii môže pokračovať

Príprava súdu s hercom Billom Cosbym v Pennsylvánii, kde čelí obvineniu zo znásilnenia v roku 2004, môže pokračovať. Súd totiž odmietol argument obhajoby, že Cosby v tomto prípade dostal v minulosti od prokuratúry sľub imunity.

Prokuratúra sa v roku 2005 rozhodla Cosbyho nestíhať, pretože prípad mal viacero nedostatkov.

Rozhodnutie súdu znamená, že teraz sa môžu uskutočniť predbežné vypočúvanie, ktoré rozhodne o tom, či má obžaloba dostatok dôkazov k začatiu procesu so 78-ročným hercom. Tá tvrdí, že sa objavili nové informácie a že existujú dostatočné dôkazy.

Lieky a víno

Podľa prokuratúry Cosby svoju obeť prinútil, aby zjedla lieky a pila víno. Následne vraj nebola schopná pohybu a Cosby ju sexuálne zneužil. Pokiaľ súd jeho vinu uzná, hrozí mu trest až desať rokov väzenia. Herec je už v minulosti uviedol, že so ženou sexuálny styk mal, ale ona s ním súhlasila.

Pre údajné sexuálne delikty Cosbyho v minulých rokoch verejne obvinilo vyše 50 žien, súd im ale ani v jednom prípade za pravdu nedal. Mnoho údajných sexuálnych deliktov sa odohrala pred značnou dobou a časová lehota pre ich možné vyšetrenie už dávno uplynula.

Herec obvinenia údajne zneužitých žien dlhodobo odmieta. Jeho právnici tvrdia, že všetky sú ohováraním a ich cieľom je slávneho herca pošpiniť.

Bill Cosby sa stal obeťou vandalov, pozrite sa, čo mu vyviedli:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie