Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fanúšikovia seriálu Priatelia vo vytržení: Chystá sa veľká stretávka!
Zdielať na

Fanúšikovia seriálu Priatelia vo vytržení: Chystá sa veľká stretávka!

Zdroj: Geoffrey Chandler

Po dlhých rokoch ich opäť uvidíme pokope! Hrdinovia seriálu Priatelia (1994 - 2004) sa stretnú, aby vzdali hold úspešnému televíznemu režisérovi. Jeden herec sa však slávnostného večera nezúčastní!

Fanúšikovia kultového televízneho sitkomu Priatelia sa potešili správe, že sa ich obľúbení herci po rokoch opäť stretnú na slávnosti venovanej režisérovi Jamesovi Edwardovi Burrowsovi.

Ich úplná spokojnosť však netrvala dlho, pretože Matthew Perry sa nakoniec na špeciálnom galavečeri nezúčastní. Budú si tak musieť vystačiť s päticou hercov, ktorú tvoria Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer.

Štyridsaťšesťročný predstaviteľ Chandlera Binga  pre pracovné povinnosti. "Matthew sa na tomto podujatí nezúčastní, pretože je v Londýne, kde skúša predstavenie The End of Longing, ktoré začnú hrať od 2. februára v Playhouse Theatre. Vedenie spoločnosti NBC o tom vedelo už pred včerajším oznámením. Matthew však možno nahrá nejaký odkaz. Inými slovami, reunion, aký ľudia očakávali, sa neuskutoční," uviedla hercova zástupkyňa Lisa Kasteler.

Sedemdesiatpäťročný James Edward Burrows pracuje v televízii od 70. rokov minulého storočia. Ako režisér spolupracoval na seriáloch Frasier, Mike a Molly Na zdravie, Will & Grace, Millerovci (2013 - 2015). V období 1994 až 1998 režíroval tiež 15 epizód spomínaného obľúbeného sitkomu Priatelia.

Najčítanejšie