Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Naši. Súrodenci zo seriálu sú si aj v reálnom živote ako bratia
Zdielať na

Naši. Súrodenci zo seriálu sú si aj v reálnom živote ako bratia

Naši. Seriál o päťčlennej rodinke o vzťahoch medzi deťmi a rodičmi stojí najmä na detských hercoch. Traja chlapci v pubertálnom veku si aj v reálnom živote mimoriadne rozumejú. Dokázali to aj v televíznom štúdiu.

Otec a matka zápasiaci s výchovou troch synov nás každý týždeň pozývajú nahliadnuť do svojho bežného denného kolotoča, ponúkajúc tak chutný seriálový komediálny koktejl rozmanitých emócií, smiechu a kriku.

"Začiatky boli ťažšie, ale postupne sme si zvykli. Postupne sa z nás stávali bratia," hovoria chlapci.

Skutoční rodičia nie sú nadšení

V škole reagujú spolužiaci na role chlapcov rôzne. "Zväčša pozitívne reagujú, ale už som sa stretol aj s negatívnymi komentármi," hovorí Gregor, seriálový Tomáš. Ako sám tvrdí, chcel by sa tým aj živiť, no jeho skutoční rodičia nie sú nadšení z hereckej budúcnosti.

V pilotnej časti zaznela v seriáli otázka, čo je to milovanie. "Mama musela vedieť, že to niekedy príde," hovorí najmladší Max, ktorý v seriáli hrá malého Samka.

Fotografická pamäť

Učiť sa naspamäť scenáre tiež nie je jednoduché. Dávid (Oliver) ale tvrdí, že má fotografickú pamäť. "Treba mať na to správny systém. Ja mám fotografickú pamäť," hovorí.

Natočených majú 20 častí a tvorcovia rozmýšľajú o pokračovaní.

Pozrite si rozhovor Ivana Jandu s tromi "Našimi" chlapcami:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie