Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jedinečná foto: Colin Farrell v prequeli Harryho Pottera stvárni aurora!
Zdielať na

Jedinečná foto: Colin Farrell v prequeli Harryho Pottera stvárni aurora!

Mnohých fanúšikov čarodejníckeho sveta Harryho Pottera potešila správa, že jednu z úloh v pripravovanom filme Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastické zvery a ich výskyt) stvárni írsky krásavec Colin Farrell.

O presnom deji prequelu Harryho Pottera nevieme veľa. Keďže film príde do kín až na konci budúceho roku (áno, milí fanúšikovia, bohužiaľ si budete musieť na svet plný kúziel a mágie ešte hodnú chvíľu počkať) filmový gigant Warner Bros, ktorý má na príbeh z pera J.K.Rowlingovej práva, púšťa o snímke len veľmi diétne informácie. O hlavných hrdinoch detto.

Vieme aspoň to, že príbeh, ktorý inšpirovala kniha spomínanej autorky s názvom Fantastické zvery a ich výskyt, zachytáva osudy dobrodruha Newta Scamandera (Eddie Redmayne), ktorý sa dostane do veľmi zložitej situácie, keď mu z kufríka zmiznú nebezpečné magické tvory.

Akú úlohu však zohrá charizmatický Colin Farrell? Bude stať na strane dobra či zla?

Podľa najnovších informácií stvárni tridsaťdeväťročný herec aurora Percivala Gravesa, jedného z najlepších bojovníkov proti čiernej mágii, akými sa môže Americké ministerstvo mágie pochváliť. Ten má za úlohu nájsť Newta a priviesť ho pred spravodlivosť.

Warner Bros

Zatiaľ existuje len jediný záber Colina Farrella ako aurora, a to z traileru, ktorý vydala filmová spoločnosť Warner Bros ešte na konci decembra. Colin, ktorého tvár na nej nie je veľmi zreteľná, stoji v byte so zrútenou stenou, ktorú poškodilo kúzlo.

Fanúšikovia si však žiadajú aspoň jednu oficiálnu fotografiu sympatického Colina ako Percivala. Snáď sa jej dočkáme čoskoro!

Nenechajte si zvodného Colina Farrella ujsť vo filme Pomsta mŕtveho muža v stredu na televízii JOJ Cinema o 20:15.

Pre ženu

Najčítanejšie