Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Janet Jackson sa vyjadrila k správam, že sa lieči na rakovinu
Zdielať na

Janet Jackson sa vyjadrila k správam, že sa lieči na rakovinu

Zdroj: profimedia

Americká speváčka Janet Jackson sa rozhodla prerušiť mlčanie o svojich zdravotných problémoch. Sestra zosnulej hudobnej legendy Michaela Jacksona reagovala na poplašné správy, že má rakovinu.

Janet Jackson dementovala správy, že trpí rakovinou hrdla. „Pamätajte si... Verte tomu, až keď to počujete z mojich pier. Klebety nie sú pravdivé. Nemám rakovinu. Zotavujem sa, zverejnila speváčka správu fanúšikom na sociálnej sieti twitteri.

Janet v skutočnosti trápia hlasivky, kvôli ktorým podstúpila operáciu. Ako pre portál Radar Online uviedol zdroj blízky hudobníčke, lekári si všimli na jej hlasivkách neprirodzené zväčšenie.

profimedia

Štyridsaťdeväťročná hudobníčka informovala fanúšikov o zákroku ešte na Štedrý deň, avšak nešpecifikovala, o aký druh operácie pôjde. Vo svojom vyhlásení vtedy uviedla, že pre zdravotné problémy musí odložiť svoje svetové turné k novému albumu Unbreakable (2015).

"Chcem, aby ste vedeli, že som sa dnes dozvedela, že čoskoro budem musieť podstúpiť operáciu. Láme mi srdce oznámiť Vám, že musím preložiť Unbreakable Tour. Prosím, modlite sa za mňa, moju rodinu a našu celú spoločnosť počas tohto náročného obdobia," napísala.

Koncertná šnúra je nateraz odložená na jar. Nové dátumy koncertov, v rámci ktorého sa mala pôvodne 20. apríla predstaviť aj v pražskej O2 Aréne, však zatiaľ nezverejnili.

Zdielať na

Najčítanejšie