Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Janet Jackson (46) vyfackala neter Paris (14)
Zdielať na

Janet Jackson (46) vyfackala neter Paris (14)

Rodina zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona opäť zapĺňa titulné stránky bulváru. Môže za to hádka medzi Michaelovou dcérou Paris a jej tetou Janet. Speváčka chcela vytrhnúť neteri telefón z ruky, lebo sa jej nepáčilo, že vynáša na sociálnej sieti citlivé rodinné témy.

"Ty skazená ku*rvička"

Nepodarilo sa jej to a do sporu sa zamiešal aj strýko Germaine. I keď pri výmene názorov k vážnej potýčke nedošlo, na mieste zasahoval aj polícia a zábery z bezpečnostných kamier úspešne obiehajú celosvetové médiá. "Ty skazená ku*vička," počastovala Paris speváčka Janet Jacskon. Neplnoletá Paris jej neostala nič dlžná. "Toto je náš dom, nie dom rodiny Jacksonovej. Vypadni ku*rva odtiaľto," zaútočila Paris.

Nezvestná babka

Novinárov zaujíma najmä to, kde bola babička Katherine, ktorej sa Paris domáhala, a ktorá je oficiálnou poručníčkou Michaelových detí. Neskôr zistili, že dovolenkovala v Arizone. Aby bola Jacksonovská absurdita dokonalá, Michaelovu mamu vyhlásili za nezvestnú. O niekoľko hodín sa polícii sama ozvala z Arizony. Vraj je v poriadku a trávi čas so svojou dcérou Rebbie.

K celej záležitosti sa na Twitteri vyjadrila aj Paris, ktorá tvrdí, že niečo nie je v poriadku. Jej stará mama by ich podľa nej nikdy bez upozornenia neopustila. Ona i jej súrodenci sú vraj presvedčení, že Katherine z domu odstránili jej deti, aby ich odtiaľ mohli odviesť.

Boj o poručníctvo detí

Bratranec detí zosnulého speváka Michaela Jacksona, TJ podľa informácií portálu TMZ.com požiada súd o dočasnú opateru potomkov Kráľa popu. Nového opatrovníka chcú aj správcovia spevákovho majetku v reakcii na odchod starej mamy detí Katherine zo svojho domu. Práve ona sa má po smrti svojho slávneho syna starať o 15-ročného Princea Michaela, 14-ročnú Paris a desaťročného Blanketa až kým nedovŕšia 18 rokov.

Keďže však bez oznámenia zmizla a cez víkend ju dokonca na niekoľko hodín vyhlásili za nezvestnú, môže o túto úlohu prísť. Zatiaľ nie je jasné, či bol 34-ročný TJ voľbou správcov majetku, alebo sa pre súdnu žiadosť rozhodol sám. Podľa informácií portálu TMZ.com s ním majú deti dobrý vzťah a súhlasia s tým, aby ich súd zveril do jeho opatery.

Sfalšovaný závet?

Klanom Jacksonovcov za ostatný týždeň otriaslo niekoľko udalostí. Rodinná dráma sa začala tým, že pätica súrodencov - Janet, Rebbie, Tito, Randy a Jermaine - obvinili správcov majetku ich slávneho brata, že sfalšovali závet. Jacksonovci preto žiadajú Johna Brancu a Johna McClaina, aby odstúpili zo svojej funkcie a problém chcú riešiť aj oficiálnou cestou.

"Odkedy náš milovaný brat Michael odišiel, zlyhali ste vo vašich povinnostiach správcov jeho majetku, ale to, v čom ste nezlyhali, bolo čerpanie výhod z trúchliacej matky, otca a trúchliacej rodiny. Náš brat nám pár mesiacov pred smrťou bez váhania povedal, že vami opovrhuje a nechce, aby ktokoľvek z vás mal niečo spoločné s jeho životom alebo majetkom," napísali v liste adresovanom správcom. Tito Jackson, ktorého synom je práve TJ, sa však najnovšie od listu dištancuje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie