Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Predstaviteľka Doktorky Quinnovej sa rozviedla po štvrtýkrát!
Zdielať na
Showbiznis

Predstaviteľka Doktorky Quinnovej sa rozviedla po štvrtýkrát!

Zdroj: Isifa

Angličanka Jane Seymour má rozhodne úspešnú kariéru, no o jej vzťahoch sa to rozhodne tvrdiť nedá. Za sebou má štyri stroskotané manželstvá, to posledné ukončila len teraz.

Jane Seymour sa rozviedla s americkým hercom Jamesom Keachom. Žiadosť o rozvod podala 64-ročná predstaviteľka hlavnej hrdinky seriálu Doktorka Quinnová ešte v roku 2013. Dvojica sa však na podmienkach ukončenia manželstva dohodla až teraz.

Seymour si po rozvode ponechá dom v Malibu a tiež nehnuteľnosť v Anglicku. Okrem toho jej ostane finančná hotovosť vo výške 132-tisíc amerických dolárov, zatiaľ čo Keach si ponechá sezónne vstupenky na zápasy bejzbalového tímu L.A. Dodgers. Ide o veľmi lukratívne lístky.

Jane Seymour

Isifa

Dvojica si rozdelí členstvo v country klube, zbierku mincí a tiež si podelia všetky budúce zisky spomínaného seriálu Doktorka Quinnová ako aj filmu Walk the Line (2005), ktorý obaja produkovali.

Seymour a Keach sa zosobášili v roku 1993. Z ich manželstva pochádzajú dve deti, 20-ročné dvojčatá John Stacy a Kristopher Steven. V prípade Seymour išlo o štvrté stroskotané manželstvo.

Okrem spomínaného seriálu Doktorka Quinnová (1993 - 1998), v ktorom stvárnila svoju najznámejšiu rolu, účinkovala Jane Seymour aj v bondovke Žiť a nechať zomrieť (1973). Držiteľka Emmy či dvoch Zlatých glóbusov má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy a v roku 2000 jej udelili Rad britského impéria. V roku 2005 získala americké občianstvo.

Jane Seymour

Isifa

Pre ženu

Najčítanejšie