Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nakazený Charlie Sheen: Hrozí, že vďaka žalobám prehrá majetok!
Zdielať na
Showbiznis

Nakazený Charlie Sheen: Hrozí, že vďaka žalobám prehrá majetok!

Zdroj: SITA

Americký herec Charlie Sheen pred pár dňami šokoval skutočnosťou, že je HIV pozitívny. Keďže je táto televízna hviezda známa bezuzdným sexuálnym životom, valia sa na jeho hlavu desiatky žalôb od bývalých mileniek, ktoré údajne o svojej chorobe neinformoval.

Charlie Sheen, ktorý nedávno v televíznej relácii Today Show oznámil, že je HIV pozitívny, plánuje vydať memoáre. Podľa nemenovaného zdroja  týždenníka Us Weekly dostala bývalá seriálová hviezda množstvo ponúk od vydavateľstiev, ktoré majú záujem o publikovanie jeho životného príbehu.

Herec trpiaci nebezpečným vírusom si tak paradoxne zrejme prilepší o milióny dolárov, keďže by spomínaná kniha mohla byť bestseller. "Každý chce vedieť ako zareagoval na to, že je HIV poziotívny a ako s chorobou bojuje," prezradil zdroj z okolia Sheenovho tímu.

Isifa

Charlie, ktorý prezradil, že sa o nakazení vírusom dozvedel pred približne štyrmi rokmi, sa však nemôže radovať predčasne. Sám herec potvrdil, že musel mnohým ľuďom zaplatiť, aby o jeho zdravotnom stave mlčali. Tým sa to však nekončí a Charlie môže na súdnych sporoch prehrať milióny dolárov.

Právna zástupkyňa Gloria Allred už potvrdila, že ju kontaktovalo niekoľko hercových bývalých partneriek, ktoré zvažujú na neho podať žalobu.

Najčítanejšie