Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šou Česko Slovensko má talent: Dvojicu do finále dostal práve talent!
Zdielať na

Šou Česko Slovensko má talent: Dvojicu do finále dostal práve talent!

Veľká talentová šou ide do finále. Už v sobotu sa rozhodne o tom, kto má v Česku a na Slovensku najväčší talent. V stredu večer boli voľné už len dve miesta. O nich rozhodovali diváci. Víťazi sú známi - talentovaná speváčka Gyöngyi Bodišová a talentovaný tanečník Michal Kruž.

Zážitok zo stredajšieho večera si obaja talentovaní ľudia ešte úplne neuvedomujú.

"Bola som už veľmi vyčerpaná. Nečakal som, že postúpim. Absolútne nie, pretože konkurencia bola silná. Samozrejme, že postup ma potešil a vo finále sa budem snažiť," priznáva Gyöngyi Bodišová.

"Ja hneď po tom, čo som dotancoval a odišiel z pódia, tak som bol tak unavený a vystresovaný, že som si ani neuvedomoval, čo sa vlastne stalo," hovorí finalista Michal Kruž.

Talent ich posunul

Precitol až, keď prišiel na hotel, ľahol si do postele a začal sa rozprávať s priateľkou. "Vtedy som si to začal uvedomovať," dodáva. S odstupom času priznáva, že vystúpenie si užil.

Oboch z finalistov desiatky do veľkého večera posunuli diváci. "Je to dobrý pocit," priznáva Gyöngyi.

Pár dní príprav

Dvojici na rozdiel od ostatných zostáva len pár dní na prípravu. Gyöngyi už má jasno. "Mám pripravenú pieseň. Tentokrát ale zaspievam po anglicky," odtajuje speváčka.

Michal ešte presne nevie, čo vo finále predvedie. "Sústredil som sa na semifinálové kolo, takže asi budem improvizovať," potvrdzuje.

O najväčšom talente sa rozhodne už túto sobotu.

Títo dvaja postúpili, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie