Polojasno
14°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Boris Kollár má ďalší luxusný koníček. Po svete cestuje za operou
Zdielať na

Boris Kollár má ďalší luxusný koníček. Po svete cestuje za operou

Boris Kollár neprestáva šokovať! Podnikateľ sa priznal, že má ďalšiu úchylku. Miluje operu a za takýmto kultúrnym zážitkom neváha cestovať kamkoľvek.

Niekto cestuje, aby videl pamiatky, iný za dobrým jedlom. Boris Kollár má ale na svoje cesty celkom iný dôvod. "Po celej Európe chodíme za operou," priznáva podnikateľ.

Už navštívil Miláno, Oslo, Frankurt, Hannover. Kultúrne sa Boris Kollár chodí aj so svojimi ratolesťami. "Na Slovensku beriem so sebou aj deti," potvrdzuje.

Spolu s dcérou

Do národného divadla prišiel na baletné predstavenie v sprievode dcéry. "Ester má k tomu blízko. Ona chodí na spev. Keďže mám tých detí niekoľko, mám to rozdelené, že je s každým dieťaťom čo robiť," hovorí.

Do sveta sa na operu ale vždy vyberá s partnerkou. V zahraničí ho vždy okrem kultúry poteší úspech slovenských umelcov.

"Musím povedať, že veľakrát tam natrafím na našich slovenských operných umelcov, ktorí sú svetové špičky, takže my máme to Slovensko v tom svete," vysvetľuje Boris Kollár.

Edita Gruberová

Medzi opernými spevákmi má podnikateľ aj priateľov. "Miro a Peťo Dvorskí sú moji veľmi dobrí priatelia. S nimi som už tiež nejaký kus sveta prešiel. Počúvam tiež Editu Gruberovú, ktorú milujem," dodáva.

Boris Kollár má ďalší luxusný koníček, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie