Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Boris Kollár (49) priznáva: S deťmi sa neučím, nemám čas
Zdielať na
Showbiznis

Boris Kollár (49) priznáva: S deťmi sa neučím, nemám čas

Multiotecko Boris Kollár je vzorný otec. Jeho deti majú skutočne všetkého hojnosť a nielen materiálnych statkov, ale aj lásky. Predsa len chýba jedna časť dokonalej mozaiky.

Boris Kollár je otec, ktorý svojim deťom dopraje mnohé radosti, chodí s nimi na dovolenky, a jeho ratolesti si chvíle s otcom užívajú. Je však niečo, čo Boris nerobí. S deťmi sa neučí.

Učivo si nepamätá

"Nie, toto sa priznávam. To majú na starosti mamy," hovorí. Bez hanby sa priznal, prečo to necháva na mamy a netrápi sa nad rovnicami s deťmi on. "Neviem si predstaviť, že by som si mal sadnúť, ja by som im to tak domrvil, že by nedoštudovali," pokračuje Boris.

Občas sa snažil pomôcť, ale učivo, ktoré kedysi musel zvládať aj on, si už nepamätá. "Občas mi volá Stanka, ja s tým neviem pohnúť. Tie deti majú tak tažké učivo, musíme si zobrať doučovateľku."

Vyhoria ako fakle

Zrejme nejeden rodič a školák dá podnikateľovi za pravdu. Dnešné deti to veru nemajú v škole jednoduché. "Zoberte si šiestacke učivo, vyberte pár otázok, dajte ich športovcom, politikom, komukoľvek, tak vyhoria ako fakle," myslí si multiotecko.

Takže Boris sa so svojimi potomkami zrejme učiť nikdy ani nebude. Deťom nájde doučovateľku a on sa bude venovať svojim mimoškolským aktivitám. "Úprimne sa priznávam. Potia sa pri tom mamy, ja mám iné povinnosti. Ony sa ma tiež nepýtajú, odkiaľ vezmem peniaze," dodáva.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie