Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Taylor Swift žaluje moderátora, ktorý ju sexuálne obťažoval!
Zdielať na
Showbiznis

Taylor Swift žaluje moderátora, ktorý ju sexuálne obťažoval!

Zdroj: SITA/AP

Nenechá si skákať po hlave! Po tom, čo americkú speváčku sexuálne obťažoval rozhlasový moderátor, zažaloval ju za to, že ho prepustili z práce. Taylor sa preto rozhodla brániť!

Taylor Swift podala protižalobu na bývalého moderátora Davida Muellera, ktorý jej údajne nadvihol sukňu a chytil ju za zadok. K incidentu podľa nej došlo v júni 2013 pred jej koncertom v Denveri.

Dvadsaťpäťročná speváčka sa stretla s Muellerom a jeho priateľkou Shannon Melcher v zákulisí pričom sa s nimi aj odfotila. Vtedy jej však Mueller nadvihol sukňu a chytil ju za zadok, čo si všimol aj jeden z jej ochrankárov, ktorý ho následne vyviedol z areálu. Muellera, ktorý obvinenia z obťažovania poprel, o dva dni neskôr vyhodili z práce, kde údajne zarábal 150-tisíc dolárov ročne.

Isifa

V septembri tohto roka potom podal na blondínku žalobu, v ktorej žiada odškodné za ušlé príjmy. V súdnych dokumentoch svoju vinu poprel. Taylor Swift však na svojich obvineniach trvá a v stredu preto naňho podala žalobu, pričom žiada proces s porotou.

V prípade víťazstva chce venovať odškodné organizáciám zameraným na ochranu žien pred sexuálnym obťažovaním a napadnutím.

Najčítanejšie