Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najlepšie plateným párom sú Taylor Swift a Calvin Harris
Zdielať na

Najlepšie plateným párom sú Taylor Swift a Calvin Harris

Zdroj: Elle

Najlepšie plateným celebritným párom sú podľa magazínu Forbes speváčka Taylor Swift a dídžej Calvin Harris. Minuloročné príjmy dvojice, ktorá sa dala dohromady iba nedávno, dosiahli 146 miliónov amerických dolárov (v prepočte zhruba 130,33 miliónov eur).

Taylor Swift a Calvin Harris svojimi príjmami tak zosadili z prvého miesta manželov Beyoncé a Jay Z- iho. Tým sa vlani podarilo pripísať si na konto 110,5 miliónov dolárov, vďaka ktorým tento rok obsadili druhú priečku. Tohtoročný rebríček najlepšie platených párov uzatvárajú so sumou 57 miliónov dolárov Miranda Lambert a Blake Shelton.

Dvadsaťpäťročná Taylor Swift vlani vydala album 1989, vďaka ktorému sa ocitla na prvom mieste v rebríčku celosvetovo najpredávanejších interpretov za minulý rok. Speváčka zarába napríklad aj vďaka kontraktom so spoločnosťami Coca-Cola, Keds alebo Sony.

profimedia

O šesť rokov staršiemu dídžejovi Calvinovi Harrisovi zase platia za propagáciu značiek Giorgio Armani či Sol Republic. Swift tiež nedávno otvorene skritizovala firmu Apple za to, že umelcom platí príliš málo.

Jay Z a Beyoncé utŕžili zas značnú časť príjmov zo spoločného koncertného turné s názvom On the Run. Rapper okrem toho profituje aj z labelu Roc Nation i vďaka zmluvám s Armand de Brignac Champagne a D’Ussé Cognac. Tridsaťtriročná Beyoncé, ktorá má vlastný parfum, bola tiež tvárou značiek ako Pepsi či H&M.

Jay-Z a Beyonce

Isifa

Najčítanejšie