Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tvrdá rana pre Jima Carreyho (53): Pochoval bývalú partnerku, zabila sa!
Zdielať na

Tvrdá rana pre Jima Carreyho (53): Pochoval bývalú partnerku, zabila sa!

Zdroj: SITA

Jim Carrey odcestoval do Írska aby sa zúčastnil na pohrebe bývalej priateľky. Päťdesiattriročný komik niesol aj rakvu s telom zosnulej.

Kanadsko-americký herec Jim Carrey sa v sobotu zúčastnil na pohrebe bývalej priateľky Cathriony White, Posledná rozlúčka sa konala v jej rodnom Írsku. Päťdesiattriročný komik prišiel na miesto niekoľko minút pred začiatkom a následne niesol spolu s ďalšími mužmi rakvu.

Tridsaťročnú White našli 28. septembra mŕtvu v jej dome v Los Angeles, pričom podľa predbežných záverov vyšetrovateľov spáchala samovraždu. Pri jej tele sa našiel list na rozlúčku, v ktorom spomínala nedávny rozchod s Carreym, ako aj viaceré lieky na predpis. Presnú príčinu úmrtia určí pitva.

Opakovaný rozchod

White a Carrey sa zoznámili v roku 2012. Po pár mesiacoch sa rozišli, no v máji tohto roka vzťah obnovili. Dvojica sa opäť rozišla 24. septembra.

Jim Carrey má na konte dva Zlaté glóbusy za výkony v snímkach Truman Show a Muž na Mesiaci. Okrem toho je známy aj z filmov Maska, Blbý a blbší, Ace Ventura: Zvierací detektív, Volanie divočiny či Batman navždy.

Najčítanejšie