Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Kým jedni vysielajú z námestia, druhí hrajú v štúdiu karty
Zdielať na

Kým jedni vysielajú z námestia, druhí hrajú v štúdiu karty

Jojka v meste v nedeľu vrcholila na východe. Noviny tentokrát vysielali moderátori priamo z prešovskej Hlavnej ulice. Nechýbalo prekvapenie na záver a ani moderátori KRIMI hrajúci sa karty.

JOJka v meste posledný septembrový víkend zavítala do Prešova. O východniaroch je známe, že sú živelní a temperamentní, to sa J potvrdilo. Na pódiu vystúpili také hudobné skvosty ako Adam Ďurica, Zuzana Smatanová či skupina Heľenine oči.

Samotným vrcholom nedeľného večera bolo živé vysielanie Novín. Nálada tu bola skvelá, ľudia fantastickí, no predsa len, veľa záviselo aj od techniky. A tá môže niekedy zradiť.

Záloha na Kolibe

Preto bolo všetko z technického oddelenia poistené. V štúdiu v Bratislave mali moderátori zálohu, kolegovia z Krimi boli v strehu, aby mohli prevziať vysielanie, keby sa niečo nečakané zomlelo.

V štúdiu ale len tak nesedeli. Moderátori Stanka Kováčik Jakubíková a Pavol Michalka sa hrali karty. Pozrite sa, ako to vyzeralo:

Našťastie, sa počas vysielania nič nepokazilo a Stanka s Paľom v štúdiu pokojne dohrali partičku kariet.

Bodka

Ako to už býva v spravodajstve televízie JOJ známe, na konci Novín divákov čaká takzvaná bodka. Je to termín používaný v spravodajstve a pomenúva poslednú reportáž, ktorá v divákovi vyvolá úsmev či obdiv.

V Prešove sa o bodku postarala skupina Kandráčovci. Ak ste to nevideli, pozrite si video, naozaj stojí za to:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie